Men solhilsnerne er der ingen, der kan tage fra mig…..

2015-07-28 07.17.43Hver morgen bliver kælderen forvandlet til mit eget yogastudie.
Jeg forsvinder væk fra rodet, flyttekasserne og spindelvævet og lader mig flyde med af et nyt morgenflow hver dag. Det er perfekt at starte dagen sådan. Jeg siger det bare.

Nogle dage laver jeg masser af solhilsner andre dage twister og strækker jeg, så jeg føler mig længere og mindre rusten. Men altid er det en god investering i min dag. Jeg fortryder aldrig den tid, jeg bruger i kælderen.

Og altså resten af dagen? Den er ofte helt helt uden følelsen af “Om”. Lige så snart jeg kommer op i stueplan igen, er der en der råber “Muaar”, en anden der skal vækkes og morgenmaden spises stående, mens jeg forsøger at få styr på madpakker, regntøj, cykelnøgler, skraldespande, idrætstøj og tiden. Og for en tidsblind som mig, kommer tiden bag på mig hver e-n-e-s-t-e morgen. Min hjerne kan ikke klokken om natten (for real) og om dagen kan jeg ikke regne ud, hvor lang tid ting tager.
Jeg har ellers snart 40 års erfaring. Men at regne ud, hvor lang tid det tager at lave spaghetti med kødsovs- umuligt. Hvor lang tid det tager at børste tænder? No idea! Derfor er det så tarveligt at børn skal møde i skole på et bestemt tidspunkt. En udfordring hver eneste morgen.

Men tilbage til det der morgenyoga. Prøv det! Bare en enkelt morgen måske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s