Jeg giftede mig med en håndværker

Som AKADEMIKER gjorde jeg noget meget kontroversielt for mere end 12 år siden. Jeg faldt for en HÅNDVÆRKER. En krøltop af en elektriker. Jeg giftede mig også med ham. OG jeg er stadig gift med ham.

Det er tydeligt, at det for mange er en virkelig mærkelig konstellation. Mange bliver nærmest forlegne, nå vi når til: “Nåh, men hvad laver din mand, så?” Det er helt tydeligt, at forvirringen overmander dem. Tusindevis af spørgsmål suser igennem deres hoveder: “Hvordan kan det lade sig gøre?” og “Hvad taler de om, hvis han vil tale om lampeudtag og hun om Den nikænske Trosbekendelse?”
Det er så tydeligt, at det nærmest er et tabubelagt liv, vi har valgt. Men helt ærligt, det er det altså ikke. Jeg indrømmer da blankt, at nej, vi taler halvsjældent om syndens årsag og den frie vilje. Og det er måske endnu sjældnere, at vi berører ohms lov. Til gengæld taler vi oftere om vigtigere ting som skove, vandring, ro, himmel og selvfølgelig børn.

Jeg  ved, at uden ham, ville jeg skøjte rundt i luftige drømme om alt og ingenting og samtidig excelarke alt til døde. Han er om muligt det perfekte Yin til min Yang og omvendt. Vi er en enhed, der hele tiden holder hinanden oppe og- når det er nødvendigt – nede. Som enhed er vi stærke og så er jeg egentlig fløjtende ligeglad med, om han har gået på EFG eller universitetet- det samme er han om mig. For sjovt nok møder han jo lige så mange fordomme i forhold til mig. Men hvorfor er det sådan? Man gifter sig bare ikke uden for ens kaste eller hvad? Jo, hvis det er manden, der har den “højere” uddannelse, er det jo helt helt normalt. Men omvendt- no way!!!!
Men altså hvis man er villig til at kigge efter kærligheden i andre luftlag, kan man ende med at finde det ene menneske, der giver ens liv allermest mening.

Kærlighed til alle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s