Mavepusteren

Da jeg sprang ud i det store, dybe, mørke og til tider helt tyrkisblå hav, var det med en følelse af lige dele angst og kæmpe store sommerfugle i maven. Bevares jeg sprang ud i havet med en lille sikkerhedsvest, der var formet af en fritstilling, der sendte mig penge hver måned frem til februar 2017.
Det føltes som om, jeg havde fået et gavekort med overskriften:
“5 MÅNEDERS FRIHED- MÅ BRUGES PÅ HVAD SOM HELST. ”

Samtidig kan man jo ikke flygte fra sin egen personlighed, så med friheden fulgte angsten for, hvad der så skulle ske. Det var jo KUN 5 måneder.

Jeg har snart brugt to af de fem måneder. Så jeg gik i panik og søgte et arbejde. Dét, som jeg var til samtale hos i mandags.
Jeg kan godt huske, at det gav god mening, jobbet altså, da jeg søgte det. Det er 25 timer. Det er tæt på. Det er et område jeg kender så godt- at jeg får kvalme og åndenød af at tænke på det. Men det ville kunne betale regningerne og give mig ro.

Men tage min frihed.

Og hvem får FEM måneders frihed og leverer de to af dem tilbage?
Det er 1000 år siden, jeg har været så levende, så kamplysten, så idérig og fyldt med optimisme.

Jeg har talt med kloge mennesker om det- altså min mand, mor og den klogeste pige jeg kender, Ida Tania Westergaard.
De taler alle sammen klart og tydeligt dansk og bruger alle deres logiske sans. De taler alle sammen for sikkerhedsnettet. De ser alle sammen logikken i at starte på arbejde igen, komme ind i kampen, give hamsterhjulet en chance mere. De kender mig jo også godt nok til at vide, at jeg virkelig holder af sikkerhedsnet, seler og veste. Jeg er faktisk lidt tosset med dem. Men da de begyndte at smuldre rundt om mig, begyndte jeg at skrive på en bog, min blog fik noget mere omsorg og fik sit eget domæne, yogaundervisningen tog fart, jeg begyndte at overveje at både mindfulness og æteriske olier kunne spiller større roller i den virksomhed, jeg i øjeblikket kalder YogaFlow/ v. Camilla Jacobsen.

De fleste ville nok tænke, at jeg vel godt kan det hele med blot 25 timer. Det vil være en hverdag bestående af 25 timer+ yogaundervisning, skrive bog, blog og tage uddannelser og kurser i mindfulness og olier.

Men det kan jeg ikke.

Da jeg gik ned med stress, havde jeg en arbejdsuge på 37 timer og max. 2 yogaundervisninger om ugen og tog et kørekort. Det endte ikke overbevisende.

Jeg har sjældent været så splittet, som nu. For verden er én ting og mine drømme noget andet. Min familie kan ikke vente på, at YogaFlow/v. Camilla Jacobsen omsætter for millioner. Vi skal jo holde ferier, der er lige så magiske som vores Italienske eventyr i sommer. Og jeg er så meget i mod voksne, der skal realisere sig selv så meget, at resten af familien står i kulissen og venter på, at deres eget liv kan starte.
Så jeg må hellere tage til anden samtale på mandag og gøre mig umage og svare på spørgsmål om administrationsbidrag og semifrie og temaøremærkede midler.

Det bliver lidt af en mavepuster.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s