Det er fredag 

Og jeg har krammet et andet menneske lige lidt for hårdt, fordi jeg blev sådan helt glad for at se hende. Hun havde støvler til Jonattan i en pose og det fineste opvarmede lift i ærmet.

Og jeg har gået morgentur på isglatte stier og veje i kridhvidt lys med varm kaffe i hånden og med ny menneskeven ved siden af mig. Vi talte kun om livet, sorg, døde forældre, angst og lykke.

Og jeg har kørt i flyverdragt ind til hulen i Store Kongensgade, hvor jeg underviste 20 glade damer. Vi grinede og havde røde kinder. Det gør planker, delfiner og krager ved en. 

Og på en hotelbar ved hovedbanen har jeg tænkt store tanker med fire mennesker, jeg næsten ikke kender, om afhoppere og exitere og inde og ude. 

Og jeg har købt slik for 97 kroner.

Og jeg har mødt et af de fineste mennesker, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Og haft en kort men meningsfuld lille snak på Rosenørns Allé, inden vi skulle videre i hver vores retning.

Og jeg har været til frisør med Mattias, hvor vi talte fodbold med frisøren fra Vestegnen. 

Og jeg har fået et job. Sådan et som jeg er glad for. Et jeg godt gider.

Og jeg har fundet en lille seksårig dreng i et skab, der ville forskrække mig, men som havde klukket så højt over sit eget genistregsgemmested, at jeg måtte finde skuespilleren i mig selv frem, da jeg skulle forestille at blive forskrækket.

Og jeg har sat mig i min sofa og tænkt, at livet er sådan helt okay.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s